Canlı TV İzle Fox TV

 


FOX TV, News Corporation televizyon kuruluşunun Türkiye üstünde yayın yapan yegâne televizyon kanalının adıdır. İhlas Holding bünyesindeki TGRT televizyonunun satılması ile ülke sınırlarındaki yayın hayatına başladı. 22 Nisan 1993 senesinde TGRT olarak yayına başlanan frekans üstünden yayın yapmaya 24 Şubat 2007 senesinde başladı. İhlas Holding kuruluşu olan televizyonun tüm yasal yayın haklarını satın alan Amerika Birleşik Devletleri kuruluşu News Corporation, Türkiye içerisindeki tek televizyon kanalıdır. Şirket Türkiye’de Huzur Radyo TV A.Ş. olarak yer alıyor. FOX TV canlı TV izlemek isteyenlerin uğrak yeri olan bir kanal olarak zengin bir içeriğe sahiptir.

FOX TV canlı TV izle aracılığı ile hemen her yaş ve cinsiyete hitap eden programların takibi yapılabilir. FOX TV canlı izle seçeneğini kullanmak isteyen izleyiciler de yayın akışını canlı olarak uygulayan programların misafiri olabilir. FOX TV yayın akışı içerisinde birçok diziler, ülke çapında fenomen olmuş programlar ile hem yarışma hem de kültürel programlar yer almaktadır.

Canlı TV İzleme Sitemizden Donmadan Her Kanalı İzleyebilirsiniz

TV izle siteleri arasında önemli bir yer tutan sitemiz de ki kanal sayısı diğer sitelere nazaran da oldukça fazladır. Sitemizin en önemli ayrıcalığı ise, verdiği yayınların donmadan izlenebilir olmasıdır. Üstelik bu tür sitelerdeki en çok şikayet edilen konu olan reklam konusu da sitemizde en az seviyededir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

24 Saatte Aşık Etme Duası

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği