Dolandırıcı Medyum

 


Dolandırıcı medyum hocalar bir kişiye kancayı taktığında tek bir kere dolandırmaz. Bunun yerine sürekli umut vaat ederek para alır. Sürekli bahaneler üretirler ve daha fazla para koparırlar. Örneği bir büyü bozma çalışmasında mağdur olan kişiyi suistimal ederler. İlk önce vefk, sonra muska daha sonra başka işlemler gerektiğini söylerler. Mağdur olan kişi içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulmak için bu dolandırıcılara kanarlar. Bu dolandırıcılık faaliyetleri ekseriyetle Almanya medyumları tarafından yapılır.

 

Büyü gibi talihsiz durumlar hiç beklemediğiniz anda başınıza gelebilir. Benim başıma gelmez etliye sütlüye karışmıyorum dememelisiniz. Çünkü bazı kötü niyetli insanlar hiçbir sebep yokken bile büyü yaptırabilmektedir. Şarlatan medyumlar da bu müşkül durumunuzu suistimal ederek sizleri dolandırmaktadır. Eğer büyü bozdurmak istiyorsanız güvendiğiniz kişilerden medyum tavsiye almalısınız. Referansları iyi olan medyumlar size yardımcı olabilir.

 

Gerçek Medyum

Gerçek medyumlar ile dolandırıcı medyumları ayırmak bu işleri bilmeyen biri için çok zordur. Mağdur duruma düşen insanları dolandıran medyumların önüne geçmek her zaman mümkün olmuyor. Bir medyumun iyi olup olmadığı kesin olarak ayırt edilemez. Bu nedenle medyumun gerçek olup olmadığını anlamanın tek yolu diğer insanların deneyimleridir. Örnek vermek gerekirse Almanya medyumları için çok fazla kötü yorum yapılır. Bu kötü yorumları daha önce o medyumu ziyaret edip memnun kalmayan kişiler yaparlar. Bir medyuma gitmeden önce internette mutlaka medyum tavsiye forumlarında medyum hakkında yapılan yorumlara bakmalısınız.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

24 Saatte Aşık Etme Duası

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği