Kara Büyü Nasıl Yapılır?

 

Kara büyü konusunda en iyi medyum hocalar araştırmaları yapılmaktadır. Peki bu neden hangi amaç için yapılmaktadır. Kara büyünün yapılmasının amacı kötüdür. Bu büyünün yapıldığı kişilere psikolojik rahatsızlıklar, keder, cin musallatı, ölüm, hastalık, kişilik bozukluğu gibi birçok farklı sonuç doğurabilir. Bu büyü yapılırken genel olarak kurban gerektirmektedir.

 

Kara büyüler, ayırma büyüsü, sperm büyüsü, adet kanı büyüsü, ölü toprağı büyüsü, sabun büyüsü, iğne büyüsü, kilit büyüsü ve voodoo büyüsü gibi birbirinden farklı türleri vardır. Ancak bu büyüyü yaparken tecrübe, bilgi ve ilim gerektirmektedir. Bu büyüyü yapmak büyük cesaret ve tecrübe gerektirmektedir. Bu büyü yaptırmak isteyen kişinin mutlaka yapması gereken şey hocalardan yardım almaktır. Asla evde yapılmaya çalışılacak yada denenecek bir büyü değildir.

 

Büyüyü yaptırmak için çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Çalışacağınız hocanın bu konuyla ilgili büyük bilgilere sahip olması gerektiğini asla unutmayın. Bu bilgiler genel olarak Belçika medyum hocalarında olmaktadır. İyi hocalarla çalışmalısınız çünkü sonunda pişman olabilirsiniz. Hiç kimse yaptırmış olduğu büyünün kendisine dönmesini istemeyecektir.

Kara Büyü Belirtileri

1- Sürekli kabuslar görülür. Bu kabuslarda da kediler, köpekler gibi hayvanların saldırısına uğramış oldukları görülür.

2- Büyü yapılmış olan  kişi en küçükk şeylere bile sinirlenebilirler. Fakat öfkeleri çabuk geçer ve öfkelenmiş olduklarına daha sonra çok pişman olur.

3- Yapmak istedikleri hiçbir şey yolunda gitmez hatta olacakmış gibi görünen işleri bile olmaz.

4- Dalgınlık ve unutkanlıklar sıkça yaşanmaya başlar.

5- Sürekli her şeyden bunalma durumları vardır. Yapılmış işlerden zevk almama durumu başlar. Bazen bu durumlar öyle bir hal alır ki kişi yapması gereken işleri bile yapamayacak hale gelirler.

Bu yüzden bu büyüyü yaptıracağınız zaman en iyi medyum hocalardan yardım almanız gerekmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

24 Saatte Aşık Etme Duası

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği