Horary Astroloji

 Güncel astroloji teknikleri arasında yer alan Horary astroloji, saatli astroloji olarak da isimlendirilmektedir. Kendine özgü özellikleri kapsayacak bu teknik son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Özellikle astroloji eğitimi gündeme geldiği zaman farklı teknik ve yöntemlerin varlığından rahatlıkla söz edebiliriz. Böylece son zamanlarda farklı teknik ve yöntemlere dayalı olarak astroloji eğitiminin üst düzeyde sunulduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

Sinastri haritası gibi farklı kavramların son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkması, geniş kapsamlı yorumların da var olmasını mümkün kılmaktadır. Ebru Tansoy gibi astroloji alanında uzmanlaşmış olanların son zamanlarda farklı teknik ve yöntemleri etkili bir düzeyde uyguladıkları bilinmektedir. Üstelik rektifikasyon gibi yeni terimlerin de son zamanlarda astroloji yorumlarında sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Böylece günümüz koşullarında astroloji yorumlarının çok daha isabetli bir şekilde yapılıyor olması mümkün hale gelmektedir.

Doğum Haritası ve Yükselen Burç

Astroloji yorumları gündeme geldiği zaman doğum haritası kavramı akıllara gelmektedir. Zira doğum haritasının astroloji yorumları için temel kriterler arasında yer aldığı bilinmektedir. Bu kapsamda kişilerin yükselen burç konusunda bilgi sahibi olmaları da mümkün olmaktadır. Böylece astroloji yorumlarının daha üst düzeyde bir performansla yapılması da mümkün hale gelmektedir.

Doğum haritası hesaplama konusunun son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkması; doğum saati öğrenmek konusunu da gündeme getirmektedir. Doğum saatini öğrenme konusunda talepte bulunanlar astrokronos gibi farklı tekniklerden yararlanmaktadır. Böylece kariyer astrolojisi konusunda da bilgi sahibi olmak mümkün olmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

24 Saatte Aşık Etme Duası

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği