Kalıcı Makyaj İle Kaş Şekillendirme

 


Kaş yüz hatlarını ortaya çıkaran, makyajın güzel görünmesini sağlayan en önemli şeydir. Kaşlar ne kadar düzgün ve güzel olursa yüzünde güzelliği o kadar çok ortaya çıkacaktır. Kaşların şekillendirilmesi için yapılan birçok uygulama vardır kaş lazer uygulaması da bunlardan bir tanesidir. Kaşlara yapılan lazer sonrasında artık kalıcı bir makyaj için gerekli olan zemin oluşturulmuş olur. Bu nedenle kadınlar için kaşların şekillendirilmesi çok önemlidir.

Erkek kaşları genellikle kalın olduğundan dolayı şekil verilmesi zordur ve yüzde daha agresif bir görüntü oluşmasına neden olur. Bu durumun ortadan kaldırılması için ise yapılması gereken lazer uygulamasıdır. Lazer uygulaması ile birlikte başka hiç bir şeye gerek duyulmadan yüz şekillendirilmesi sağlanmış olacaktır.

Microblading Tekniği

Kadınların kaşlar konusunda tercih ettiği uygulamalardan bir tanesi de. Microblading tekniğidir. Bu teknik dövmede olduğu gibi ince uçlu iğneler kullanılarak yapılır, ancak dövmede olduğu gibi bakıldığında belli olmaz. Kalıcı makyaj konusunda önemli bir yardımcı olan uygulama mutlaka profesyonel kişiler ve merkezler tarafından yapılması gerekir.

Kalıcı makyaj sayesinde kadınlar makyaj için ayıracakları zamanı çok daha aşağı tutar. Dolayısıyla aslında zaman kazandırılması açısından oldukça önemli bir çözümdür. Uygulamada kullanılan maddeler kimyasal içermediğinden dolayı cilde hiçbir yan etkisi yoktur. Tamamen sağlıklı olan bu uygulamanın sağlıklı bir ortamda yapılması gerekir. İyi bir dokunuşla birlikte yüzünüzde istediğiniz ifadeyi elde etmiş olursunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

24 Saatte Aşık Etme Duası

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği