Hurda Sarı

 


Hurda eşyaların toplanmasındaki asıl neden geri dönüşüme katılabilmeleridir. Bunun için satışını yapacağınız hurda bir malzeme ya da ürünün öncelikli olarak hurda sınıfına giriyor olmasına dikkat etmenizde fayda vardır. Bazı eşyaların boyutları çok büyük olsa da hurda anlamında değeri olmayacağından yer kaplamaktan başka herhangi bir işe yaramaz. Bunun için hurdaların genel tanımı ve ne işe yaradıklarını biliyor olmanız satarken de elinizin daha güçlü olmasına imkan tanıyacaktır.

Hurda sarı olduğunda değeri de ister istemez yüksek olacaktır. Ancak burada bahsetmiş olduğumuz sarı hurdalar sadece renklerinden kaynaklanmamaktadır. Örneğin çinko önemli bir hurda malzemesi olarak bilinir. Ya da bakır için aynı şeyi söylememiz mümkündür. Eğer siz satacağınız hurdanın ne işe yarayacağını biliyorsanız satarken de zorlanmayacağınızı bilirsiniz.

Hurdacı

Hurdacı hurdaları adresinizden teslim alan kişidir. Bu kişiler bazen seyyar olarak hizmet verdikleri gibi bazen de kurumsal bir firmanın temsilcisi olabilirler. Eğer siz vereceğiniz hurda konusunda maddi değerinin yüksek olacağını düşünüyorsanız bizimle iletişime geçerek fiyat teklifi alabilirsiniz.

Hurda eşyanız hakkında yeterli bilgi verdiğinizde hurdanızın değerini sizinle paylaşarak özellikleri hakkında genel bilgi talep ederiz. Hurdalar toplandıktan sonra geri dönüşüm tesisimize getirilip ham madde olarak kullanılacaktır. Dolayısıyla bu uzun soluklu süreçte siz eski bir eşyanızdan kurtulmuş olacaksınız. Bir sahip olduğumuz hurda eşyaları tekrardan ham madde haline dönüştürerek ülke ekonomisine katkı sağlayacağız.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

24 Saatte Aşık Etme Duası

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği