Numara Onay

 


İnsanlar sosyal medyada hesaplarını doğrulamak için telefon numaralarını kullanırlar. Çünkü uygulamalar ya da platformlar bir kullanıcının gerçek olup olmadığını anlayabilmek için telefon numarasına bir kod gönderir ve bu kodun girilmesini ya da söylenmesini isterler. Bunu yaptığınızda işlemlerinizi yapmak için devam edebilirsiniz, ancak bunun can sıkıcı bir durum olduğunu da bilirsiniz. Ya o işlemi yapmayacaksınız ya da farklı çözüm yollarını deneyeceksiniz. Numara onay işlemini kullanırken kendi özel numarasını vermek istemeyen kişiler internet üzerinden kendilerine tek kullanımlık numara alırlar. Tek kullanımlık olan bu numaralar adından da anlaşılacağı üzere bir kereye mahsus olarak kullanılabilir. İnsanlar bu numaraya gelen kodu söyledikten sonra tekrardan işlemlerine devam edebilirler.

Telefon Onay

Telefon onay sistemini kullanırken bazı uygulamalarda aynı numara ile ikinci kez kayıt yapılamaz. Bunun amacı fake işlemleri engellemektir. Ancak telefon onay sistemi sayesinde bir kişi farklı numaralar üzerinden istediği kadar hesap açabilir. Bu numaraları bir kez kullandığınızda istediğiniz sayıda hesap açabilme özgürlüğüne sahip olabiliyorsunuz bunun için istediğiniz sayıda numara almakta tamamen size kalıyor.

Kısaca şunu söyleyebiliriz ki internet üzerinden hepimiz bir şekilde işlemlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Bu işlemler sırasında ise kendimizi en iyi şekilde korumamız şart. Gerçek olmayan numaralar ise bunu size sağlayabiliyor. Örneğin fake numara sayesinde istediğiniz kadar Whatsapp hesabı açabiliyorsunuz. Bu da size daha fazla özgürlük alanı oluşturma imkanı sağlıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

24 Saatte Aşık Etme Duası

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği