Çelik Kapı Modelleri

 


Kapılar iç mekânda görsel açıdan önemli gibi görünse de dışarıdan içeriye girmeden önce sizi ilk karşılayacak şeyin de çelik kapı olması ister istemez kapı seçerken dikkatli olmayı gerektirir. Piyasada farklı firmalara ait çelik kapı modelleri vardır. Bu modeller arasından seçim yaparken evin genel dekorasyonu göz önünde bulundurulmalı ve kendi zevkinizi hesaba katarak satın almalısınız.

Çelik kapıların dış yüzeyi dışarıya bakacağından dolayı nem, soğuk, sıcak ve güneşe maruz kaldığında bozulmaması gerekir. İç ve dış yüzeyde paslanmaz özelliğin olmasına dikkat edilmelidir. Çelik kapı tasarım özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda ses geçirmeme özelliğine de sahip olması gerekir.

Çelik kapılar farklı malzemelerden üretilmektedir. Kompozit villa kapısı tasarım itibariyle şık bir görüntüye sahiptir. Genel özellik olarak ise şunlara sahip olmalıdır.

Çelik Kapı Özellikleri

·        Çelik kapılar ekonomik olması aynı zamanda şık bir görüntüye sahip olmalıdır.

·        Kapıda kullanılan saç kalınlığının yüksek olmasına dikkat edilmelidir.

·        Kapı üzerinde bulunan bantların gerçek metal olması gerekir.

·        Menteşeler görsel açıdan estetik çirkinliği bozmaması bunun içinde gizli olması gerekir.

·        Çelik kapılarda farklı kilit sistemleri kullanılmaktadır. Seçtiğiniz kapının kilit sisteminin kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz.

Villa kapılarında model genelde çift kanatlı ya da yarım kanatlıdır. Satın alacak kişinin kendi isteği ve tercihine bağlı olarak özel üretimde olabilir. Kapı satın alındıktan sonra montaj aşamasının bilinçli ustalar tarafından yapılması gerekir.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

24 Saatte Aşık Etme Duası

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği