Oversize Sweatshirt veya Tshirt Kullanımı

 


Oversize denince akla gelen ilk düşünce bol kıyafet olayı oluyor. Oversize Sweatshirt veya tshirt seçiminde kolların bol olması ve aynı zamanda kalçanın altına kadar uzanmakta olan belli bir boya sahip olan modellerdir.

Birçok renk ve tasarımları mevcut olduğu için kombin edilecek kıyafete göre çeşitlilik gösterir. Sıklıkla kadınlar tarafından tercih edilse de aynı zamanda erkekler tarafından da oldukça rağbet gören modellerdir. Giyimi rahat olduğundan dolayı her yaş aralığının giyebildiği, giymesinde zorluk çekmediği kıyafet temsilidir.

Oversize Kimler Tarafından Tercih Edilir?

Aslında unisex modellerin mevcut olması halinde herkes tarafından giyilebilir durumu vardır. Oversize seçimi cinsiyete göre değişkenlik gösterebilir. Oversize tshirt sıklıkla erkekler tarafından tercih edilse de sweatshirtler ise kadınlar tarafından tercih edilmiş olur.

Beğenilerin değişkenlik gösterdiği durumlar olabilir. Herkes kendi kişiliğine göre tarzını yarattığından dolayı farklı farklı tarzlar ortaya çıkabiliyor. Beden, renk, boyuna göre seçim ve aynı zamanda modele göre seçim yaparak daha farklı tarzların ortaya çıkmasını sağlamak mümkündür.

Oversize Beden Seçimi Nasıl Yapılır?

Normal şartlar altında oversize bol tasarımlı giysilerdir. Bundan kaynaklı olarak beden seçimi yapılacağı zamanlarda iki beden büyük alınması çok iyi duracaktır. Her iki cinsiyet için bu durum geçerlidir. Sweatshirtler iki beden büyük alırken, tshirtlerde kendi bedeninizi seçerek tercih yapabilirsiniz. Böylelikle vücut yapınızın ortaya çıkış hali çok daha olacak. Kendi bedenini bilmeyen kişiler için beden tablosuna bakabilir ve alışverişlerini gerçekleştirebilir. Büyük kolaylık sağlayarak kararsızlık olayını ortadan kaldırmış olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Bot Takipçiler ve Güvenilirliği

24 Saatte Aşık Etme Duası

CNC Freze Divizörde Dişli Açma: Hassas İşleme Tekniği